Bereikbaar via telefoon/ mail/ facebook. Afhalingen op afspraak

Domotica

D&D Electro is het juiste adres voor een degelijk maar betaalbaar domoticasysteem. Wij kunnen uw huis automatiseren zonder uw budget uit het oog te verliezen.

Wij werken met 2 systemen;

Domintell, een echt open systeem: er zijn  RS232-, USB- en Ethernet-interfaces beschikbaar voor andere ontwikkelaars met alle documenten vereist om controletoepassingen te ontwikkelen.

Ten slotte is Domintell configureerbaar door de gebruiker, als die dat wenst. Het configuratieprogramma is gratis. De meest complexe scenario’s zijn mogelijk en het gebruik is zo eenvoudig als een 'drag & drop'.  een merk dat een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding aan de dag brengt.

Hager KNX, KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Het is een communicatieprotocol waarmee apparaten en installaties van zo’n 400 fabrikanten met elkaar kunnen ‘praten’. 
Van verlichting, zonwering, audio en video, verwarming, beveiliging, tot slimme energiemeters en andere apparaten zoals witgoed. Met KNX kunnen ze in samenhang slim geprogrammeerd en centraal aangestuurd worden met touchscreens, tablets of smartphones.
Het KNX-protocol is een open wereldstandaard, vastgelegd in diverse internationale en Europese normen (ISO/IEC 14543-3, CENELEC EN 50090 en EN 13321-1). De KNX Associatie controleert of de producten voldoen aan de eisen van de standaard.

Waarom een domoticasysteem?

Domoticasystemen worden gebruikt om uw verlichting, rolluiken, poorten, verwarming, ... te automatiseren. U kan hierbij kiezen voor een eenvoudige bediening met drukknoppen of via meer geavanceerde methodes zoals een touchscreen of afstandsbediening, elk met zijn eigen verschillende prijsklassen.

Wij staan in voor de afwerking van uw domoticasyteem, uiteraard volledig naar uw wensen. Op voorhand worden daarom eerst de mogelijkheden overlopen zodat u volledig op de hoogte bent vooraleer we beginnen met het plaatsen.