Bereikbaar via telefoon/ mail/ facebook. Afhalingen op afspraak

Ventilatie plaatsing+onderhoud

Indien u van plan bent om te bouwen, dient u een ventilatiesysteem in uw woning te installeren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een betere luchtkwaliteit en is bij wet verplicht.

Een goede ventilatie is een must. Luchtkwaliteit is zeer belangrijk! Daarom is het van belang dat uw ventilatiesysteem juist werkt.

Bij D&D Electro kan u terecht voor dergelijk ventilatiesysteem dat geplaatst wordt volgens de regels van het vak. U kan bij ons terecht voor een C-systeem (met afzuigsysteem: natuurlijke toevoer en mechanische afvoer) of een D-systeem (met warmterecuperatie: mechanische toevoer en afvoer).

Wij werken steeds met kwalitatief hoogstaand materiaal van Ventiline, (leidingwerk en units voor D systemen), voor de C systemen worden de units van Duco gebruikt.

Voor een doe het zelf pakket met professionele begeleiding of laat het door ons installeren. D&D zorgt voor de juiste installatie.

Niet alleen de installatie , maar ook voor het onderhoud en de reiniging kan u bij ons terecht.

Een ventilatiesysteem kan pas goed werken als volgende punten zijn uitgevoerd:

       -een juiste berekening van de debieten

       -een legplan

       -een correcte plaatsing en afregeling van het systeem

       -een regelmatig onderhoud en reiniging van de leidingen (om de 4 jaar) en unit (om de 2 jaar)

Voor een offerte op maat van plaatsing, onderhoud, reiniging kan u ons altijd contacteren.

Is u systeem niet door ons geplaatst, maar wilt u toch een onderhoud, reiniging, geen probleem. Hiervoor kan u bij ons ook terecht.