Domotica

D&D Electro is het juiste adres voor een degelijk maar betaalbaar domoticasysteem. Wij automatiseren uw huis zonder uw budget uit het oog te verliezen.

Waarom een domoticasysteem?

Domoticasystemen worden gebruikt om uw verlichting, rolluiken, poorten, verwarming, … te automatiseren. Je kiest hierbij voor een eenvoudige bediening met drukknoppen of via meer geavanceerde methodes zoals een touchscreen of afstandsbediening, elk met zijn eigen verschillende prijsklassen.

Wij staan in voor de afwerking van uw domoticasyteem, uiteraard volledig naar uw wensen. Op voorhand worden daarom eerst de mogelijkheden overlopen zodat u volledig op de hoogte bent vooraleer we beginnen met het plaatsen.

Wij werken met 5 systemen

Domotica

Domintell

Een echt open systeem: er zijn RS232-, USB- en Ethernet-interfaces beschikbaar voor andere ontwikkelaars met alle documenten vereist om controletoepassingen te ontwikkelen.

Domintell is configureerbaar door de gebruiker, als die dat wenst. Het configuratieprogramma is gratis. De meest complexe scenario’s zijn mogelijk en het gebruik is zo eenvoudig als een ‘drag & drop’. Het merk biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

D&D Electro

Hager KNX

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Het is een communicatieprotocol waarmee apparaten en installaties van zo’n 400 fabrikanten met elkaar kunnen ‘praten’.
Van verlichting, zonwering, audio en video, verwarming, beveiliging, tot slimme energiemeters en andere apparaten zoals witgoed. Met KNX kunnen ze in samenhang slim geprogrammeerd en centraal aangestuurd worden met touchscreens, tablets of smartphones.

Domotica

Niko Home Control

Je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog veel meer bedienen van op 1 centrale plek met een touchscreen, je tablet of smartphone: dat is huisautomatisering.

Niko Home Control is het neusje van de zalm: centrale bediening, bediening via een app eender waar ter wereld, opvolging van energieverbruik, veiliger wonen via toegangscontrole en automatisch sturen van verlichting, meer comfort dankzij automatische verwarming en ventilatie, met 1 toets alle lichten en stopcontacten in- en uitschakelen.

Domotica

TELETASK

Comfort, veiligheid en energie beheer met TELETASK domotica, voor renovatie of nieuwbouw projecten. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt TELETASK slimme oplossingen aangepast aan uw specifieke eisen. Sluit de gordijnen met één klik, dim de verlichting voor een gezellige avond thuis of zet alles uit wanneer u het huis verlaat. Kortom, domotica op uw maat.

• Verlichting, inclusief kleuren sturing, stopcontacten
• Gordijnen, zonnewering, lamellen, poorten
• Toegangscontrole, veiligheid
• Temperatuur sturing: verwarming, koeling en ventilatie
• Audio, video, TV
• Communicatie (parlofonie, smartphone, PC, internet)
• Tuin besproeiing, fontein

Domotica

Domovea

Smart en Easy: inzicht en controle met Domovea

Gemak­ke­lijk te programmeren en gebruiks­vrien­de­lijke domotica die alles in en om het gebouw eenvoudig met elkaar verbindt: verlich­ting, rolluiken, alarm, verwar­ming en venti­latie, camera’s, weer­be­wa­king, ener­gie­be­heer en slimme auto­ma­ti­se­ring. Domovea maakt het mogelijk en inzich­te­lijk.

Domovea onder­steunt zowel Easy als System Mode (ETS)
De keuze tussen Easy of ETS hangt af van je project en de wensen van je klant.

Zowel Domovea Basic als Domovea Expert zijn een prima basis voor al je KNX Easy en System Mode projecten. Met Domovea wordt succes behalen met domotica echt Easy!

Een greep van de kwaliteitsmerken waar wij mee werken

Domotica,D&D Electro
Domotica,D&D Electro
Domotica,D&D Electro
Domotica,D&D Electro

Zelfbouwer

Ben je iemand die de handen graag uit de mouwen steekt? Dan begeleiden we je graag op de werf.

Wij maken de plannen samen op, geven je uitleg op de werf en stellen huurmachine ter beschikking, zoals een dubbele slijpschijf, stofzuiger, boorbreekhamer of een schietpistool.

Je bepaalt zelf welke werken je zelf wil doen en welke wij voor jou doen.

Wij doen alles voor u

Na een overlegmoment in de toonzaal, waar we de plannen overlopen, stellen we een gedetailleerde offerte op.

Wij voeren de werken van leidingwerk tot verlichting naar de wensen van de klant uit.

Referenties