Zonnepanelen

Ben je op zoek naar een duurzame manier om zelf energie op te wekken? D&D Electro zorgt ervoor dat je dak rendabel wordt met behulp van zonnepanelen.

AEG zonnepanelen

D&D Electro werkt met de zonnepanelen van AEG. Ze zijn al actief bezig met energie sinds 1887, waneer ze de eerste elektrische gloeilamp op de markt brachten.

Tegenwoordig biedt AEG ook mogelijkheden met hernieuwbare energie. Zo produceren ze zonnepanelen, omvormers en opslagmogelijikheden.

Door hun jarenlange expertise zijn ze in staat kwaliteitsvolle producten op de markt te zetten en hier een garantie op te geven tot wel 30 jaar.

Kies voor zonne-energie met Huawei

Huawei biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie.

Door AI en Cloud te integreren, ontwikkelt Huawei nieuwe ICT-technologieën met Solar PV voor een optimale energieopwekking, waardoor Solar PV installaties zeer efficiënt, veilig en betrouwbaar functioneren met behulp van slimme O&M en netwerk ondersteunende mogelijkheden. Door het gebruik van zonne-energie te verbeteren, heeft Huawei een grote bijdrage geleverd aan miljoenen inwoners en honderden industrieën wereldwijd met Solar PV oplossingen.

Huawei creëert innovaties en zal zich blijven inzetten om hernieuwbare energie toegankelijk te maken voor elk individu, huis en organisatie.

Een greep van de kwaliteitsmerken waar wij mee werken

Zonnepanelen,D&D Electro
Zonnepanelen,D&D Electro

Zelfbouwer

Ben je iemand die de handen graag uit de mouwen steekt? Dan begeleiden we je graag op de werf.

Wij maken de plannen samen op, geven je uitleg op de werf en stellen huurmachine ter beschikking, zoals een dubbele slijpschijf, stofzuiger, boorbreekhamer of een schietpistool.

Je bepaalt zelf welke werken je zelf wil doen en welke wij voor jou doen.

Wij doen alles voor u

Na een overlegmoment in de toonzaal, waar we de plannen overlopen, stellen we een gedetailleerde offerte op.

Wij voeren de werken van leidingwerk tot verlichting naar de wensen van de klant uit.

Referenties