Verwarming (RAIO)

RAIO (RADICALLY EFFICIENT HEATING)
D&D Electro biedt RAIO als verwarmingsoptie. Leuk om te weten: “Raio” betekent in het Portugees straal, afgeleid van zonnestraal.

Zonnewarmte in uw huis

Raio imiteert de aangename zonnewarmte in de ruimte.
Bevestig Raio eenvoudigweg tegen het plafond of een wand om zo de hele ruimte te verwarmen.

Raio combineert innovatieve grafeentechnologie voor een ongezien efficiënt – en dus betrouwbaar, milieuvriendelijk – comfort en uitzonderlijk hoog rendement. Terwijl traditionele verwarming enkel een effect heeft op de temperatuur van de lucht, kan Raio de ruimte zelf homogeen verwarmen. Uw hele ruimte wordt zo sneller en meer gelijkmatig verwarmd, terwijl het energieverbruik aanzienlijk vermindert.

Raio is een gepatenteerd product van Spectra, een innovatieve Belgische onderneming die verwarming radicaal efficiënter – en dus zuiniger, milieuvriendelijker en slimmer – wilt maken.
Geassembleerd in België onder ISO certificering voorzien van de juiste veiligheidskeuringen.

Energiebewust

Raio is ontworpen om in te spelen op de hedendaagse behoeften van de markt, en dit alles met het oog op het verkleinen van onze ecologische voetafdruk en het reduceren van de CO2 uitstoot.
Het is zeer belangrijk om zorgzaam om te springen met het energieverbruik.
Spectra is er in geslaagd om als enige producent in Europa een verwarmingsmethode te ontwikkelen op basis van grafeentechnologie. De grafeentechnologie zorgt er voor dat de elektriciteit optimaal wordt benut en zeer efficiënt wordt omgezet in warmtestraling.

Deze warmtestraling is perfect veilig om in te vertoeven en wordt als zeer aangenaam ervaren.

Informatie over RAIO

Verwarming,RAIO,D&D Electro
Raio

Milieuvriendelijk

Raio is 100% recycleerbaar. Tijdens het gehele productieproces wordt er rekening gehouden met de impact op het milieu, zo wordt er gewerkt met herbruikbare verpakkingsmaterialen

Lees verder »
Verwarming,RAIO,D&D Electro
Raio

Eenvoudig te installeren

Raio is eenvoudigweg door één persoon te installeren in slechts enkele minuten tijd. Bevestig het montageframe wat bijgeleverd wordt tegen het plafond of de muur

Lees verder »
Verwarming,RAIO,D&D Electro
Raio

Uitzonderlijk hoog rendement

Raio combineert innovatieve grafeentechnologie door de warmtestraling te produceren, deze technologie vraagt slechts een kleine puls van elektriciteit om dit zeer efficiënt om te zetten

Lees verder »

Zelfbouwer

Ben je iemand die de handen graag uit de mouwen steekt? Dan begeleiden we je graag op de werf.

Wij maken de plannen samen op, geven je uitleg op de werf en stellen huurmachine ter beschikking, zoals een dubbele slijpschijf, stofzuiger, boorbreekhamer of een schietpistool.

Je bepaalt zelf welke werken je zelf wil doen en welke wij voor jou doen.

Wij doen alles voor u

Na een overlegmoment in de toonzaal, waar we de plannen overlopen, stellen we een gedetailleerde offerte op.

Wij voeren de werken van leidingwerk tot verlichting naar de wensen van de klant uit.

Referenties