Uitzonderlijk hoog rendement

Raio combineert innovatieve grafeentechnologie door de warmtestraling te produceren, deze technologie vraagt slechts een kleine puls van elektriciteit om dit zeer efficiënt om te zetten in warmtestraling.

Eens Raio de ruimte onder controle – opgewarmd heeft, zakt het energieverbruik drastisch terug. Door het innovatieve ontwerp straalt Raio de warmte straling 160 – 170° uit vanaf het verwarmingspaneel, hierdoor wordt de ruimte homogeen verwarmd.De beste plaatsing voor Raio is tegen het plafond. Dit zorgt er voor dat de harde objecten in de ruimte zoals de muren en vloeren geladen worden met warmte en dit op hun beurt terug afgeven in de ruimte. Denk hier aan de zon welke in de zomer een hele dag op een gevel heeft gestraald, na zonsondergang reflecteert deze gevel nog enkele uren de warmte. Deze aangename zonnewarmte is juist wat Raio nabootste in de ruimte.

Raio dient altijd aangestuurd te worden door een thermostaat of een temperatuur regeling, hier door zal Raio de ruimte zelf gaan controleren en op de gewenste temperatuur behouden. Raio dient altijd actief te zijn en niet aan en uitgeschakeld te worden, maar automatisch gestuurd te worden door de regeling.
Dit geeft het beste comfort en het laagste energieverbruik. Door dat Raio altijd actief is in de ruimte zal dit er ook voor zorgen dat deze ruimte snel opdroogt. Denk hier aan vochtige ruimtes zoals badkamers. In een badkamer zal er geen schimmel optreden omdat de muren en vloeren worden opgedroogd, een spiegel zal minder of niet aanslaan tijdens of na het gebruiken van de badkamer omdat deze spiegel verwarmd wordt. De levensduur van de materialen in vochtige ruimtes wordt hierdoor verlengd.

Raio

Milieuvriendelijk

Raio is 100% recycleerbaar. Tijdens het gehele productieproces wordt er rekening gehouden met de impact op het milieu, zo wordt er gewerkt met herbruikbare verpakkingsmaterialen

Lees verder »